beszámoló

A Baranya Megyei Békéltető Testület tevékenységéről készült éves beszámolók.


Összefoglaló a testület 2014. évi tevékenységéről

„2014-ben 10 alkalommal érkezett tanácsadás iránti megkeresés a békéltető testülethez. A leggyakoribb témák a következők voltak: autóvásárlás hitelből, közüzem, üdülési jog, kamat felszámítása, jótállás kérdése autóvásárlás kapcsán, műszaki szavatossági ügye, pénzügyi szolgáltató eljárása, hírközlési szerződés, vállalkozói gépkocsi javíttatás és szabálytalan villamos-energia vételezés.”


Összefoglaló a testület 2013. évi tevékenységéről

„2013-ban 36 alkalommal érkezett tanácsadás iránti megkeresés a békéltető testülethez. A leggyakoribb témák a következők voltak: közüzemi szolgáltatások, parkolási ügy, nyílászárók, redőny, autóvásárlás, cipő, mobiltelefon, termékbemutató, táska, kerékpár, nemzetközi autóbérlés, üdülési jog stb. Ezen megkeresésből 6 ügyben indult békéltető testületi eljárás.”


Összefoglaló a testület 2005. évi tevékenységéről

„Jelenetősnek és eredményesnek értékeljük, hogy az elmúlt évben a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a Baranya Megyei Békéltető Testület közreműködésével a Pécsi Kereskedelmi Központban magyar-horvát fogyasztóvédelmi fórum került megrendezésre, amelyen a magyar ill. a horvát fogyasztóvédelem helyzetéről, a fogyasztói jogok érvényesítéséért létesült szervezetek bemutatásáról, működésükről kaptak tájékoztatást a résztvevők. A […]